Gastro Guide · Hesap ve veri yönetimi
Hesabınızı silme
Gastro Guide hesabınızı ve hesabınızla ilişkilendirilen verileri kalıcı olarak silmek için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz.
Uygulama içinden silme
- Gastro Guide uygulamasında hesabınıza giriş yapın.
- Profil veya yan menüyü açın.
- Hesabı Sil seçeneğine dokunun.
- Bilgilendirmeyi okuyup devam edin ve onay alanına SIL yazın.
- Hesabımı Kalıcı Olarak Sil düğmesine dokunun.
Uygulamaya erişemiyorsanız
Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden bize silme talebi gönderin. Telefon numarasıyla oluşturulmuş hesaplarda, hesabı bulabilmemiz için kayıtlı telefon numaranızı mesajınıza ekleyin.
Silme talebi gönderE-posta: info@gastroguide.co
Güvenliğiniz için e-posta şifrenizi, uygulama şifrenizi veya SMS doğrulama kodunuzu hiçbir zaman istemeyiz.
Hangi veriler silinir?
Hesap silme işlemi kapsamında aşağıdaki veriler silinir:
- Hesap ve profil bilgileri
- Yorumlar, puanlamalar ve beğeniler
- Oluşturulan ve kaydedilen rotalar
- Favoriler ve kişiselleştirme tercihleri
- Hesapla ilişkilendirilmiş konum ve bildirim cihaz kayıtları
- Yüklenen profil ve doğrulama görselleri
Yasal yükümlülükler, güvenlik veya dolandırıcılığı önleme amacıyla saklanması zorunlu olan sınırlı kayıtlar, yalnızca gerekli süre boyunca tutulabilir. Bu tür kayıtlar mümkün olan durumlarda anonimleştirilir.
Talebin sonuçlandırılması
Hesap sahipliğini doğrulamak amacıyla ek bilgi isteyebiliriz. Talebiniz, doğrulama tamamlandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede ve en geç 30 gün içinde sonuçlandırılır. Hesap silme işlemi geri alınamaz.